Snart kommer

vores webshop

AF NØRDER TIL NØRDER

Broløkke herregård

Af nørder til nørder

Broløkke Herregårdsdestilleri og Bryggeri er basalt set en gruppe yderst dedikerede mennesker, som alle er det vi selv betegner som nørder. Vi nørder nemlig øl og spiritus og bestræber os på at tilføjede noget helt unikt til vores produkter.

Kommer snart

Webshop

er du også en nørd?

Lav din egen spiritus

Kom med bag om det hele

Book en rundvisning

En smagsoplevelse

Ølsmagsning på gården

Vores destilleri

Vi destillerer bredt og forskellige typer spiritus som gin, frugtbrændevine, whisky og absint. Vores spiritus ligger i træfade i et ombygget lokale her på Broløkke, som tidligere har opstaldet de fine heste til herremanden. Vi mener at man kan smage historiens vingesus og den ro der er her på Langeland. Når vi destillerer er det med hjertet fuld af gammeldags passion til godt håndværk. Gå på opdagelse i vores distilleri til ginsmagning eller lav din egen gin.

Nørderne bag

Vores ambition er at lave det bedste hver eneste gang vi går i laboratoriet for at produktudvikle.

Vores bryggeri

Vores øl er brygget med råvarer som er nøje udvalgt af vores brygmester. Broløkkes egne basismalt går igennem i alle vores øl og vi er altid på udkig efter nye og spændende humle-sorter. Vores brygmester siger at godt øl starter med frisk gær, så vi starter helt fra bunden med at dyrke eget gær op en uge før vi skal brygge. Her på Langeland har vi den tid der skal til, for at brygge med ro og passion til håndværket. Du kan lære mere om øllets univers til vores ølsmagning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores gode tilbud, nyeste øl og øl smagninger. Får tilbud og informationer tilsendt lige så snart det sker