Spiritussmagning

Af nørder til nørder

Smag på Broløkkes eget spiritus

Rejsen starter med, at alkohol i vores destillerisystem langsomt fordampes og derefter nedkøles. Det er et ud af mange skridt, før det må kaldes whiskey eller gin. Hvilken påvirkning har sommerens varme på bygmalten på whiskeyens smag, samt hvilke krydderier er der i absint?

Der er muligt at vælge ren ginsmagning eller whiskeysmagning, eller en blanding, hvor vi kommer igennem forskellige dele af vores sortiment. Alt sammen spørgsmål, som vi kommer igennem på de 1½ time.

Vores destillatør tager jer igennem en smagning og forklarer videnskaben bag destillation. Fortællinger om de forskellige sprittusser, ingredienser, destillering, historier om hvert produkt. Prøv gerne at udfordre vores destillatør med spørgsmål om alt fra røgning af malt til gærens indflydelse på smagen.

6 smagsprøver á 1 cl
1½ time kr. 225,-

Min. 10 og max. 20 pers. pr. smagning. Bookes i receptionen eller på vores info mail.

Der er mulighed for at købe spiritus og kolde øl i gårdbutikken bagefter.

En lærerig aften



Hvordan bliver en gin til? Og hvor gammel skal en whiskey være, før man må kalde det en whiskey?

Kontakt os for at booke en tid.