Bryggeri og destilleri

af nørder til nørder

Broløkke herregård

bryggeri

Vores øl er brygget med råvarer som er nøje udvalgt af vores brygmester. Broløkkes egne basismalt går igennem i alle vores øl og vi er altid på udkig efter nye og spændende humle-sorter. Vores brygmester siger at godt øl starter med frisk gær, så vi starter helt fra bunden med at dyrke eget gær op en uge før vi skal brygge. Her på Langeland har vi den tid der skal til, for at brygge med ro og passion til håndværket. 

Mød vores brygmester

“At vi laver verdens bedste øl er ikke et spørgsmål – det ved jeg vi gør.”

Vores brygmester Dr. Rosensparre har udtalt sig til BT omkring fremtiden hos Broløkke Herregård.

Broløkke herregård

destilleri

Vi destillerer bredt og forskellige typer spiritus som gin, frugtbrændevine, whisky og absint. Vores spiritus ligger i træfade i et ombygget lokale her på Broløkke, som tidligere har opstaldet de fine heste til herremanden. Vi mener at man kan smage historiens vingesus og den ro der er her på Langeland. Når vi destillerer er det med hjertet fuld af gammeldags passion til godt håndværk. Gå på opdagelse i vores distilleri til ginsmagning eller lav din egen gin.

01

VORES Øl

Vi har altid friske øl i gårdbutikken og brygmesteren har ofte en ide, som skal prøves af. Derfor kan du, hver gang du besøger os, altid finde spændende oplevelser. Vores øl er brygget efter årstiden. Om sommeren kan du finde øl som Liquid Rainbows samt vores hindbær berlinerweisse og om vinteren er det de mørke øl som Mountain Kings der er vores røget sort pils. Hele året rundt, kan du finde flere forskellige og friske IPA’er og vores hvedeøl, Endless Summer Utropia. Du kan lære mere om øllets univers til vores ølsmagning.

02

Vores Spiritus

Efter årstidens bær og krydderier, destillerer vi gin, vodka og frugtbrændevine samt whisky med og uden røg. Vores destillatør har dog også en kærlighed for absint, så vores gårdbutik får et bredt udvalg af hjemmebrændt spritus. Vi har et abonnement hvor man fast hver måned kan få tilsendt en kasse med forskellige spiritus der er blevet nøje udvalgt. I kassen præsenterer vi  hvilke råvarer der er brugt, hvordan det er destilleret og hvad tanken var, bag hver opskrift.