Den morderne

Herregårdsoplevelse

FERIELEJLIGHEDER MED KØKKEN, HAVE OG OPHOLDSSTUE

Broløkke herregård

Et sted med plads til alle

Herregården har i alt 13 ferielejligheder. Alle 13 er unikke i form af størrelse og indretning – og kan huse mellem 4-8 personer. Ferielejlighederne er en mulighed for at opleve Herregården, men fra et mere privat perspektiv. Lejlighederne har eget bad, køkken og terrasse med fælles grill – Så madlavningen kan klares selv, i private omgivelser. Her er der muglihed for at tilkøbe vores Herregårdskurv med friske råvare fra køkkenet.

Lejlighederne er den moderne Herregårdsoplevelse. De er komplet renoveret og indrettet med, nøje udvalgte danske design produkter. Rammer som er fantastiske for den store familie eller jer som gerne vil dele oplevelsen med andre i holder af.

Ferielejlighederne er fordelt rundt om gårdspladsen

Ferielejligheder er fordelt rundt om gårdspladsen. Alle boligerne har direkte udgang til gårdspladsen og terrasse på den modsatte side. Forvalterboligen som rummer 4 af lejlighederne har terrasse mod øst, hvor Smedjen som huser de resterende ferieboliger har terrasse mod vest.

Benyt vores Herregårdskurv

Med friske udvalgte råvare, håndplukket af køkkenet. Klar til at smide på grillen på terrassen.

Herregårdskurven kan bestilles i receptionen eller dagen før den ønskes.

Sov længe og lav selv morgenmaden, eller lad os stå for det hele

I ferielejlighederne har du også mulighed for at bestille vores morgenmads kurv. Så kan i tage morgenmaden når det passer jer. I er selvfølgelig også velkommen i vores restaurant hvor der serveres morgenmad i weekenderne fra kl. 8:00-10:00

Broløkke herregård

vores galleri