Spiritus smagning

med nørderne

AF NØRDER TIL NØRDER

Broløkke herregård

En smagning med destillatøren

Rejsen starter med at alkohol i vores destilleri system langsomt fordampes og derefter nedkøles, dette er et ud af mange skridt før det må kaldes whisky eller gin. Hvilken påvirkning har sommerens varme på bygmalten på whiskyens smag samt hvilke krydderier er der i absint?

Der er muligt at vælge ren gin smagning eller whisky smagning når vi er klar, eller en blanding hvor vi kommer igennem forskellige dele af vores sortiment.
Alt sammen spørgsmål som vi kommer igennem på de 1½ time som vores destillatør tager jer igennem en smagning og forklare videnskaben bag destillation. Fortællinger om de forskellige sprittusser, ingredienser, destillering, historier om hvert produkt og prøv gerne at udfordre vores destillatør om spørgsmål om alt fra røgning af malt til gærens indflydelse på smagen.

6 smagsprøver á 1 cl til 225 kr., 1½ time. Minimum 10 og max 20 per smagning, bookes i receptionen eller på vores info mail.

Der er mulighed for at købe spiritus og kolde øl i gårdbutikken bagefter.

En lærerig aften

Hvordan bliver en gin til ? og hvor gammel skal en whiskey være før man må kalde det en whiskey?

Kontakt os for at booke en tid

Skriv til os

Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Så skriv os en mail