Konfirmationer

på Herregården

LAD OS STÅR FOR DIN STORE DAG

Broløkke herregård

de smukke unge mennesker

Hold en uforglemmelig konfirmation på Broløkke Herregård. Herregården har fantastiske faciliteter – både ude og inde – og ikke mindst rammerne for at skabe en fest som ikke går i glemmebogen. Vi sørger for alt, så konfirmanten og forældre kan slappe af og nyde at være gæster til jeres egen store fest.

Med 12 meter til loftet og og blælker som går på tværs af hele ejendommen, sammensat med en moderne indretning med udsigt ud til markerne og vores store terrasse – er scenen sat for en gennemført konfirmation. Kostalden huser vores eget bryggeri og restaurant og bygningen har “state of the art” teknologi i form af både musik samt stor skærm til taler.

Vi har erfaringen og kreativiteten til at sørger for jeres konfirmation bliver præcis som i drømmer om. Kontakt os i dag og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os: (+45) 70 90 80 90
Send os en mail: info@brolokkeherregard.dk

En lokation man ikke glemmer

Vi tør godt sige at vores kostald er et af landets smukkeste lokationer til store begivenheder

Kostalden huser vores eget bryggeri og vores bistro og bygnignen har “state of the art” teknologi i form af både musik samt stor skærm.

Skal gæsterne blive og sove?

Drømmer i om at have gæster til overnatning og samles om morgenbordet dagen efter -så lad os hjælpe med dette.

En sen brunch dagen efter er den perfekte afslutning på den store dag – og en optimal mulighed for at åbner gaver med gæsterne

Book et møde med os

Skriv til os, så kontakter vi dig med en snak om mulighederne