DATELY x Broløkke

Romantisk getaway for par på Broløkke Herregård

DATELY x Broløkke

Oplev en uforglemmelig romantisk getaway for to på Broløkke Herregård. Vores eksklusive opholdspakke er perfekt til par, der ønsker at nyde kvalitetstid sammen i smukke omgivelser. Lad os forkæle jer med luksus og romantik fra det øjeblik, I kører igennem porten.

Broløkke Herregård er den perfekte destination for et romantisk ophold for 2, beliggende i naturskønne omgivelser tilbyder vi en unik kombination af historie og moderne rammer. Vores herregårdsværelser er indrettet med omtanke og sans for detaljer, så I kan slappe af og nyde hinandens selskab.

Book jeres romantiske getaway

Gør jeres drøm om et romantisk ophold til virkelighed hos Broløkke Herregård. Book jeres ophold i dag, og glæd jer til en uforglemmelig oplevelse fyldt med romantik og luksus.

Oplev kærligheden på ny med et ophold på Broløkke Herregård – jeres perfekte getaway for par.

DATELY x Broløkke ophold

Fra kr. 2.840,- for 2 gæster

DATELY x Broløkke opholdet indeholder:

  • Check in fra kl. 15.00
  • Bobler på værelset ved ankomst
  • DATELY boks
  • 3-retters romantisk middag
  • Overnatning i et af Broløkkes herregårdsværelser
  • Broløkkes morgenbuffet mellem 08.00-10.00
  • Check ud kl. 10.00

DATELY boksen indeholder et Hot Stone-massagekit med massagesten, som opvarmes i varmt vand. Sammen med olien bruges de varme sten til at massere din partner rundt på kroppen. Hot Stone skaber en stemning af spa, romantik og velvære, som kan nydes på værelset efter en god dag på Broløkke. Udover massagekittet er der samtalekort, som I kan fordybe jer i og blive endnu klogere på jer selv og hinanden.

DATELY er udviklet for at kunne skabe en hyggelig date derhjemme. Vi har i samarbejde med DATELY lavet en boks, så I kan have en hyggelig date hjemme på Broløkke.

Kurv

shopping-basket