Romantisk ophold for to

Forkæl jer selv med Broløkkes signatur-ophold

Vi har sammensat den ultimative herregårdsoplevelse med 1 eller 2 overnatninger i et af herregårdens skønne værelser eller luksuslejligheder. Med et romantisk weekendophold for to, som vi har valgt at kalde “signatur-ophold”, er det hele nøje tilrettelagt, så I kan slappe og lade op til hverdagen begynder igen.

Signatur ophold 1 dag
Signatur ophold 1 dag
Fra kr. 2.685,- for 2 pers.

Check in fra kl. 15.00
Eftermiddagskaffe med kage
Velkomstdrink
3-retters middag om aftenen
Overnatning i et af Broløkkes dejlige værelser
Lækker morgenmadsbuffet

Signatur ophold 2 dage
Signatur ophold 2 dage
Fra kr. 4.384,- for 2 pers.

Check-in fra kl. 15
Eftermiddagskaffe og kage den første dag
Velkomstdrink den første dag
3-retters middag hver aften
2 overnatninger i Broløkkes dejlige værelser
Lækker morgenmadsbuffet begge dage


Den perfekte weekend getaway på Langeland

Hos Broløkke Herregård ønsker vi at skabe den perfekte atmosfære for vores gæster. Vores værelser er således designet i henhold til herregårdens historie med elementer af nytænkende og mere moderne stilarter. Hos os trækkes du tilbage i tiden, og bor som grevskaber har gjort i flere hundrede år. Vi ønsker at skabe følelsen af, at man træder ind i en ny verden væk fra virkeligheden, hvor hverdagens bekymringer virker overflødige. Hos os er du nemlig i højsædet – og vi bestræber os på at skabe rammen for en unik og romantisk weekend-getaway for dig og den, du har kær.

Fald i snak under en intim middag

Derhjemme bliver måltiderne som regel indtaget i hastværk, og det er ikke altid, at man når at spise i selskab med hinanden. På Broløkke Herregård ønsker vi at genoprette den intimitet og romantik, som kan opstå under en dejlig middag.

Under et romantisk weekendophold for 2 på herregården vil I kunne fordybe jer i hinanden under restaurantens dæmpede lysekroner og hyggelige indretning. Ud fra en forkærlighed for kokkekunsten serverer restauranten gourmetmad skabt ud fra lokale og eksklusive råvarer. På sådan vis skaber en middag på Broløkke Herregård ikke blot et godt grundlag for romantik, men ligeledes et indblik i Langelands rige natur og kultur.

Billede af et dækket bord med blomst
Springvand hos Broløkke

Oplev Langeland helt tæt på

Under et romantisk weekendophold for 2 på Broløkke Herregård kan I opleve det lokale byliv helt tæt på.

På herregården tilbyder vi en række aktiviteter, der kan bringe jer tættere sammen i nye omgivelser. Det er f.eks. muligt at komme til ølsmagning, eller lave sin helt egen spiritus i vores bryggeri og destilleri.

Hvis I ønsker at komme lidt væk fra Broløkke Herregård, kan I tage en tur på vandet med fiskekutter. Her er der mulighed for at fiske, spise frokost på havet eller lade sig opsluge af det fynske øhavs frodige liv. I kan også tage en tur på den nærliggende golfbane og dedikere dagen til sjov indbyrdes konkurrence – så kan I både nyde den smukke natur og få lidt motion.

Nyhed i 2024

Slap af i Broløkkes spa og wellness

Det kan være svært at glemme byens stress og jag. Ofte sidder den i os, og det er vanskeligt at slippe bekymringerne fuldstændig.

Anspændte muskler er et af mange tegn på dette, men det kan I hurtigt komme til livs under et ophold på Broløkke Herregård. Under et romantisk weekendophold for 2 kan vi i 2024 tilbyde en tur i vores helt nye spa og wellness. Her er der tid til at mærke efter i kroppen, slappe af i musklerne og lade sanserne forføre. Vores spa trækker naturen indenfor, så I kan nyde hinanden i magiske og naturskønne omgivelser. Denne rolige atmosfære skaber de bedste forudsætninger for, at I kan nyde hinanden væk fra hverdagen, og genskabe jeres kontakt.

Spa ophold på herregård
Spa ophold på herregård