Spaophold i rolige omgivelser

I 2024 kan du nyde det nye Herregårds-spa

Kom helt ned i gear

Vi har store ambitioner med vores spa og wellness, og vi har udarbejdet et spændende spa-koncept i samarbejde med nogle af landets dygtigste arkitekter og eksperter inden for faget.

Med et spaophold på Broløkke Herregård kan du komme ned i gear, glemme hverdagen og dykke ned i en følelse af velvære, der behager både krop og sind.

Røgsauna hos Broløkke

Som de første i Danmark, bygger vi en røgsauna

Sauna-traditionen og røgsauna stammer fra Finland, og til selve byggeriet af saunaen brugte finnerne bl.a. træer, der var væltet og ikke længere levede i naturen.

Broløkkes ”nye” røgsauna er ved at blive bygget af træ fra tidligere bygninger på ejendommen. En stabil konstruktion af udvalgt træ der naturligvis egner sig til netop en røgsauna.

Saunaen sikrer alle vores gæster et udsøgt sted, hvor selvforkælelse og velvære kommer i fokus. En behagelig oplevelse for hele kroppen, hvor I rigtigt kan slappe af og bare nyde. Placeringen af Broløkkes nye røgsauna er nok en af de smukkeste pletter ved herregården – på bakken mellem træerne lige midt i naturen.

Røgsaunaen er en del af Broløkke store spa-område i 2024.

Det bliver virkeligt noget at glæde sig til!

Herregårdsspa i 2024

Spa- og wellnessbygningen er den sidste del af renoveringen af Broløkke Herregård, da spa’en skal bygges i en nyopført bygning, som er godkendt til disse forhold.

Spa ophold på herregård
Spa ophold på herregård
Wellness hos Broløkke

Kom væk fra storbyens stress og jag

De fleste danskere har en travl hverdag, hvor der sjældent er tid til at tage et øjeblik for sig selv. Der er hele tiden nye gøremål, og bekymringerne hober sig op i takt med disse. På Broløkke Herregård stræber vi efter at skabe et åndehul til dig, der føler dig tynget ned af hverdagens stress og jag.

I vores spa-område har du mulighed for at læne dig tilbage og slappe af uden dårlig samvittighed. Her kan du tage et skridt tilbage og komme tættere på dig selv og dine behov.

Spaophold med overnatning på Langeland

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold og koble fuldstændig af, kan du vælge at kombinere dit spa-ophold med en overnatning. På denne måde kan du nyde en hel dag i selvkærlighedens tegn, inden du giver dig hen til en dyb søvn i et af vores smukke herskabsværelser.

Broløkke Herregårds unikke placering på Langeland gør det muligt for dig at distancere dig fra en ræsende tilværelse og vågne op med en nyfunden ro i maven.

Kom tættere på hinanden med en spadag for to

En travl hverdag gør det svært for mange at pleje deres parforhold. Ofte er der ikke tid til en kærlig tosomhed, hvor man kun har øje for hinanden. Denne kontakt ønsker vi at genoprette på Broløkke Herregård.

Med et spaophold for to kan I dykke dybt ned i jeres parforhold og nyde hinanden på ny. Herregården danner det perfekte grundlag for romantik i uvante omgivelser. I kan eventuelt tage på picnic i de skønne omgivelser, tilbringe en lækker spadag sammen og slutte af med et glas champagne under stjernerne.

Spaophold hos Broløkke