Spaophold i rolige omgivelser

Fra starten 2025 kan du nyde Broløkkes nye herregårds-spa

Kom helt ned i gear i et lækkert spa-område

Vi har store ambitioner for vores nye spa og wellness afdeling, og i samarbejde med nogle af landets dygtigste arkitekter og eksperter inden for faget har vi har udarbejdet et spændende spa-koncept, som vi glæder os til, at præsentere for jer.


Vi glæder os til at byde jer velkommen i Broløkkes spa i starten af 2025

Det er endnu ikke muligt at booke et spaophold på Broløkke, men hvis du tilmelder dig Broløkkes nyhedsmail, holder vi dig opdateret løbende og du er den første til at få information omkring vores store åbning af spa afdelingen.

Som de første i Danmark, bygger vi en røgsauna

Broløkkes nye røgsauna danner rum for en ganske unik saunaoplevelse for dig og dine, som kun fås her på herregården, som det eneste sted i Danmark.

Den 200 år gamle træhytte var førhen en lettisk ammestue, men blev senere omdannet til røgsauna og i 2023 blev denne skilt omhyggeligt ad, transporteret til Broløkke for at blive genopført og står nu fint placeret på nok en af de smukkeste pletter på herregården – nemlig på bakken mellem træerne lige midt i naturen.

Røgsaunaen bliver langsomt tændt op med brænde i 6-10 timer, hvorefter den udluftes så alt røgen forlader saunaen. Herefter hældes der omhyggeligt vand på de glødende sten og varmen breder sig i rummet og du som gæst vil kunne mærke temperaturen stige for hver gang der hældes vand på stenene. Denne saunaoplevelse vil uden tvivl efterlade dig i en rolig sindstilstand, med en følelse af at du er blevet beriget af oplevelsen – vi glæder os til at bryde dig velkommen.

Spa-projektet

Spa- og wellnessbygningen er en af de sidste projekter i den større renovering, som den gamle herregård har gennemgået siden starten af 2021,

Broløkkes spa og wellness afdeling vil blive etableret i en nyopført bygning, som vores dygtige arkitekter har tegnet med inspiration for, hvordan tidligere bygninger på gården så ud.

Kom væk fra storbyens stress og jag

De fleste danskere har en travl hverdag, hvor der sjældent er tid til at tage et øjeblik for sig selv. Der er hele tiden nye gøremål, og bekymringerne hober sig op i takt med disse. På Broløkke Herregård stræber vi efter at skabe et åndehul til dig, der føler dig tynget ned af hverdagens stress og jag.

I vores spa-område har du mulighed for at læne dig tilbage og slappe af uden dårlig samvittighed. Her kan du tage et skridt tilbage og komme tættere på dig selv og dine behov.

Spaophold med overnatning på Langeland

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold og koble fuldstændig af, kan du vælge at kombinere dit spa-ophold med en overnatning. På denne måde kan du nyde en hel dag i selvkærlighedens tegn, inden du giver dig hen til en dyb søvn i et af vores smukke herskabsværelser.

Broløkke Herregårds unikke placering på Langeland gør det muligt for dig at distancere dig fra en ræsende tilværelse og vågne op med en nyfunden ro i maven.

hotelværelse herregård

Kom tættere på hinanden med en spadag for to

En travl hverdag gør det svært for mange at pleje deres parforhold. Ofte er der ikke tid til en kærlig tosomhed, hvor man kun har øje for hinanden. Denne kontakt ønsker vi at genoprette på Broløkke Herregård.

Med et spaophold for to kan I dykke dybt ned i jeres parforhold og nyde hinanden på ny. Herregården danner det perfekte grundlag for romantik i uvante omgivelser. I kan eventuelt tage på picnic i de skønne omgivelser, tilbringe en lækker spadag sammen og slutte af med et glas champagne under stjernerne.