Kickoffmøde på Broløkke

Værdiskabende kickoff-møde

Det motiverende event for virksomhedens fremtid

Giv et ordentligt kickoff

Når du skal afholde et kickoff-møde for dine medarbejdere, er det vigtigt, du vælger nogle inspirerende rammer væk fra den dagligdag, der er fyldt med rutiner, opgaver og drift – et sted, som dine medarbejdere husker, og som samler dem.

En herregård med både historiske og topmoderne faciliteter kan allerede fra mødets begyndelse give stof til samtale og begejstring, så dit arrangement starter med glade gæster.

Vi kan jo starte med en rundvisning samt fortællingen om det gamle og det nye Broløkke

Det vigtige kickoff!

Et kickoff-møde kan være kort eller langt – men det er vigtigt!
En velfortjent ferie giver ny energi, og alle vender som regel tilbage på jobbet med overskud. Det er din unikke mulighed for at skabe et solidt fundament for et nyt halvår med et kickoff. Enten umiddelbart efter sommerferien eller lige efter nytåret.


Trivsel først og fremmest

En sund og nærende forplejning i løbet af kickoff-dagen er afgørende for, at dine ansatte har den nødvendige energi til at komme igennem et arrangement, der kræver fokus og opmærksomhed i mange timer.

For mange er en god frokostmenu er et af højdepunkterne i løbet af et længere kickoff-møde. Sammen med dig sammensætter vi den menu, som ikke alene giver god energi, men som også samler alle i en god snak om de emner, man lige har lyttet til – det betaler sig.​

Vi imødekommer naturligvis alle former for allergener og specialkost, så alle får den bedste oplevelse.

Vores fokus er at holde energiniveauet stabilt hos alle hen over hele dagen!

Udendørs kickoff-møde

Noget af det mest energigivende er en tur udenfor.

At holde dele af et godt kickoff-møde udendørs og kombinere ny viden med frisk luft og aktivitet kan sænke kortisolniveauet og derfor virke afstressende.

F.eks. samling på den store terrasse ved Kostalden eller walk-and-talk og andre aktiviteter i hele området omkring herregården.

Prøv f.eks. at skiftes til en omgang padeltennis i hold på Broløkkes egen padelbane.

Kickoff-festen

Slip alle løs, og lad en festlig aften sætte punktum for et godt kickoff!

På Broløkke findes der en række muligheder for at skabe en rigtig festlig aften – uanset om I er 50 eller 300 personer.

Du kan vælge at komme tilbage i tiden med en skøn middag for op til 80 personer i det gamle hovedhus, eller du kan fylde hele Kostalden med musik og opdækning, præcist som du ønsker det.

Vi sammensætter det hele i samarbejde med dig, så det matcher netop din virksomheds behov.

hotelværelse herregård

En velfortjent nattesøvn

Efter en dag med mange informationer, ny viden, planer for fremtiden, høj energi og måske en afsluttende middag er det skønt for enhver at gå over gårdspladsen og få en god nat i en af Broløkkes dejlige værelser.

Broløkke tilbyder 46 dobbeltværelser og 13 lejligheder, og i løbet af foråret 2024 bliver der etableret endnu 40 nye dobbeltværelser i kategorien comfort.

Et kickoffmøde er et event væk fra virksomhedens rammer, der markerer starten på et nyt halvår, et nyt projekt, et initiativ el.lign. Sådan et møde afholdes typisk i erhvervslivet, men kan også afholdes i andre sammenhænge, som en sportsbegivenhed, et uddannelsesprogram, en frivilligorganisation el.lign.

Formålet med et kickoff-møde er at samle involverede parter, interessenter, teammedlemmer eller medarbejdere for at imødekomme nye fælles mål.

Kickoff-møder kan variere i både indhold, projekt, kultur eller begivenhed. Et møde kan være mere formelt med præsentationer og strukturerede diskussioner, eller det kan foregå mere uformelt med fokus på teambuilding og skabelse af en positiv gruppedynamik.