Unikke oplevelser

Der kommer altid nye oplevelser på siden her

Aktuelle oplevelser på Broløkke Herregård

Mandagsgrill d. 22. juli 2024

Når solen kaster sit varme skær over Broløkke, tænder vi op i grillen på den sydvendte terrasse og inviterer til mandagsgrill.  Duften af dansk sommer vil sprede sig på terrassen, imens du nyder kombinationen mellem saftige grillmåltider og herregårdens charmerende omgivelser.

Foredrag med Cecilia Vanman d. 23. juli 2024

For eventyrer og havpattedyrbiolog Cecilia Vanman er vildmarken scene for et unikt arbejdsliv. I foredraget tager hun publikum med på filmekspeditioner i Arktis, til nærkontakt med hvaler og pingvinkolonier på Antarktis, på sejladser i storme med 16meter høje bølger og hun beskriver levende hvordan, det er at bevæge sig rundt, arbejde, leve og overleve i ekstrem natur, hvor der hverken er døre, vægge, veje, skibs- eller lufthavne.

Sunset sauna & yoga d. 23. juli 2024

Imens solen går ned bag de gulkalkede bygninger på herregården, afholdes dette enestående event, sunset sauna & yoga, i naturens ro. Eventet vil give dig mulighed for at koble af, forbinde dig til naturen og lade op. Efter yogaens powerfulde effekt, vil din krop blive gennemvarmet og restituere i Broløkkes røgsauna, hvor du bliver guidet igennem en gus-oplevelse ud over det sædvanlige. Der vil også være mulighed for kolde dyp i iskar, og efterfølgende serverer Broløkke sunde og delikate forfriskninger. 

Ølsmagning d. 24. juli 2024

Kom med bag hanerne og se hvor gårdens specialøl brygges når Broløkkes bryggeri inviterer til eksklusiv rundvisning og smagning.  En kold pilsner fra køleskabet kan være fantastisk, men hvordan bliver en pilsner egentligt brygget? Hvilken humle kommer der i en IPA, og hvordan laver man den mørke malt i en Imperial Stout? Dette er bl.a. det, I kan forvente at blive klogere på under en ølsmagning på Broløkke.

Festivalsmiddag med KOPS d. 24. juli 2024

Kom i vaske ægte festivalshumør når Broløkke inviterer til en festlig og farverig festivalsmiddag! Køkkenchefen nyfortolker dine klassiske festivalsfavoritter og giver os alle en velsmagende 5-retters oplevelse ud over det sædvanlige, alt imens vores sommelier vil sable din champagne på den solfyldte og lune terrasse, og vores bartendere vil shake gårdens signaturcocktails til dig.

Champagnebrunch med Clyb Solay d. 25. juli 2024

I vil blive budt velkommen med champagnetårn, kostalden og den sydvendte terrasse spilles op af Clyb Solay som DJ og saxofonist, imens vores kokke vil imponere jer med en overdådig brunch med 4 serveringer. Her skal I bl.a. nyde grillede jomfruhummere, østers, vafler med kaviar, pocherede æg m. sauce hollandaise og alt hvad der ellers hører sig til.

Herregårdenes dag Broløkke d. 18. august 2024

D. 18. august åbner vi vores døre i forbindelse med herregårdenes dag. Vi afholder gratis rundvisninger, bistroen har åbent i Kostalden, Restaurant i hovedhuset, kaffe & lagkage i de historiske stuer og vi afholder en let ølsmagning i Kostalden

Langeland Rundt d. 30. – 31. august 2024

Fredag den 30. august kan I se frem til en skøn og festlig aften med talks, live musik, underholdning og en velsmagende 2-retters middag inkl. drikkevarer (øl, vin og vand). I vil overnatte på herregårdens skønne værelser til lørdag den 31. august, hvor vi sørger for, at I kan starte dagen med Broløkkes morgenbuffet. Herefter går startskuddet fra herregårdens gårdsplads og efter cykelløbet der går gennem det naturskønne Langeland kan I benytte jeres frokostbillet, som inkluderer en sandwich og en øl/vand,

Dinnerkoncert med Jada

Vi inviterer jer til en mindeværdig aften med Jada i Kostalden lørdag den 30. november 2024. Dørene åbner kl. 18.30, og vi starter med en lækker 3-retters middag, tilberedt af vores dygtige kokke, der har sammensat en menu med de bedste lokale råvarer.

Nytårsfest på Broløkke 2024

Som en skøn ny tradition vil vi for 3. år i træk invitere jer til et brag af en nytårsfest på herregården og du kan allerede nu booke dit 3-dages nytårsophold hos os – vi glæder os til at fejre nytår med jer.

Dinnerkoncert med Malte Ebert

Vi inviterer jer til en uforglemmelig aften i Kostalden lørdag den 15. februar 2025. Aftenen begynder med en udsøgt 3-retters middag, tilberedt af vores kokke, som har skabt en menu baseret på de bedste lokale ingredienser.

Valentinesdag med Soirée Musique

Vi glæder os til at åbne dørene for jer og Soirée Musique, når de indtager vores eventsal, Kostalden, med deres fantastiske strygershow den 14. februar 2025 til Valentinesdag.

Dinnerkoncert med August Høyen

Vi inviterer jer til en unik oplevelse i Kostalden lørdag den 29. marts 2025, hvor vi byder velkommen med en forfriskende velkomstdrink. Aftenen fortsætter med en udsøgt 3-retters middag, tilberedt af vores dygtige kokke, som har sammensat en menu af de fineste lokale råvarer. Når middagen er ovre, vil August Høyen indtage scenen og fylde rummet med hans fantastiske musik.

MICHAEL FALCH d. 19. april 2025

D. 19. april 2025 spiller Michael Falch på Broløkke Herregård i et nyt trio-set up. Han vil blive sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album – og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del Love Shop. Michael Falch skriver for tiden nye sange, og et nyt album ventes at se dagens lys i oktober 2024, når han har afsluttet sin turné med Poul Krebs.

Rosé & Skaldyrsaften d. 16. maj 2025

I kan godt sætte kryds i kalenderen d. 16. maj 2025, hvor vi for tredje gang inviterer til Rosé & Skaldyrsaften på Broløkke. Programmet er ikke helt fastlagt endnu men vi kan sige så meget, at det bliver et mindst lige så godt arrangement som vi havde i år og sidste år – overdådige skaldyrsretter, masser af rosé og underholdning! Billetterne er sat til salg og de første er allerede solgt.

Kurv

shopping-basket