Unikke oplevelser

  • – I historiske og moderne rammer

Aktuelle oplevelser på Broløkke Herregård

Saunafest d. 22. juni til 23. juni 2024

Broløkke Herregård, Langeland, og Dansk Sauna Laug inviterer til 3 fantastiske saunabegivenheder. Du vil opleve saunagus, banya- og svedhytte-ritualer udført af nogle af verdens dygtigste udøvere inden for deres felt.

Mandagsgrill d. 22. juli 2024

Når solen kaster sit varme skær over Broløkke, tænder vi op i grillen på den sydvendte terrasse og inviterer til mandagsgrill.  Duften af dansk sommer vil sprede sig på terrassen, imens du nyder kombinationen mellem saftige grillmåltider og herregårdens charmerende omgivelser.

Foredrag med Cecilia Vanman d. 23. juli 2024

For eventyrer og havpattedyrbiolog Cecilia Vanman er vildmarken scene for et unikt arbejdsliv. I foredraget tager hun publikum med på filmekspeditioner i Arktis, til nærkontakt med hvaler og pingvinkolonier på Antarktis, på sejladser i storme med 16meter høje bølger og hun beskriver levende hvordan, det er at bevæge sig rundt, arbejde, leve og overleve i ekstrem natur, hvor der hverken er døre, vægge, veje, skibs- eller lufthavne.

Sunset sauna & yoga d. 23. juli 2024

Imens solen går ned bag de gulkalkede bygninger på herregården, afholdes dette enestående event, sunset sauna & yoga, i naturens ro. Eventet vil give dig mulighed for at koble af, forbinde dig til naturen og lade op. Efter yogaens powerfulde effekt, vil din krop blive gennemvarmet og restituere i Broløkkes røgsauna, hvor du bliver guidet igennem en gus-oplevelse ud over det sædvanlige. Der vil også være mulighed for kolde dyp i iskar, og efterfølgende serverer Broløkke sunde og delikate forfriskninger. 

Morgensauna & meditation d. 24. juli 2024

Imens solen stille finder sin plads på himmelen, starter vi dagen med meditation, morgen ro og saunagus. Uden åben himmel, i den langelandske natur, sætter vi intentionen for dagen og giver dig mulighed for at skabe rum og ro inden i dig. Du vil blive guidet igennem meditationen af vores dygtige instruktør og efterfølgende venter der dig en enestående røgsaunagus-oplevelse. Vi afslutter morgenen sammen med en sund, energivende og let morgenmad. 

Ølsmagning d. 24. juli 2024

Kom med bag hanerne og se hvor gårdens specialøl brygges når Broløkkes bryggeri inviterer til eksklusiv rundvisning og smagning.  En kold pilsner fra køleskabet kan være fantastisk, men hvordan bliver en pilsner egentligt brygget? Hvilken humle kommer der i en IPA, og hvordan laver man den mørke malt i en Imperial Stout? Dette er bl.a. det, I kan forvente at blive klogere på under en ølsmagning på Broløkke.

Festivalsmiddag med KOPS d. 24. juli 2024

Kom i vaske ægte festivalshumør når Broløkke inviterer til en festlig og farverig festivalsmiddag! Køkkenchefen nyfortolker dine klassiske festivalsfavoritter og giver os alle en velsmagende 5-retters oplevelse ud over det sædvanlige, alt imens vores sommelier vil sable din champagne på den solfyldte og lune terrasse, og vores bartendere vil shake gårdens signaturcocktails til dig.

Champagnebrunch med Clyb Solay d. 25. juli 2024

I vil blive budt velkommen med champagnetårn, kostalden og den sydvendte terrasse spilles op af Clyb Solay som DJ og saxofonist, imens vores kokke vil imponere jer med en overdådig brunch med 4 serveringer. Her skal I bl.a. nyde grillede jomfruhummere, østers, vafler med kaviar, pocherede æg m. sauce hollandaise og alt hvad der ellers hører sig til.

Herregårdenes dag Broløkke d. 18. august 2024

D. 18. august åbner vi vores døre i forbindelse med herregårdenes dag. Vi afholder gratis rundvisninger, bistroen har åbent i Kostalden, Restaurant i hovedhuset, kaffe & lagkage i de historiske stuer og vi afholder en let ølsmagning i Kostalden

Nytårsfest på Broløkke 2024

Som en skøn ny tradition vil vi for 3. år i træk invitere jer til et brag af en nytårsfest på herregården og du kan allerede nu booke dit 3-dages nytårsophold hos os – vi glæder os til at fejre nytår med jer.

MICHAEL FALCH d. 19. april 2025

D. 19. april 2025 spiller Michael Falch på Broløkke Herregård i et nyt trio-set up. Han vil blive sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album – og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del Love Shop. Michael Falch skriver for tiden nye sange, og et nyt album ventes at se dagens lys i oktober 2024, når han har afsluttet sin turné med Poul Krebs.