Ølsmagning

Ølsmagning og rundvisning i bryggeriet

En kold pilsner fra køleskabet kan være fantastisk, men hvordan bliver en pilsner egentlig brygget? Hvilken humle kommer der i en IPA og hvordan laver man den mørke malt i en Imperial Stout? Dette er bl.a. det, I kan forvente at blive klogere på under en ølsmagning i vores bryggeri på Broløkke Herregård.

Arrangementet varer 1,5 time og kræver min. 10 deltagere pr. smagning. Eventet bookes enten i receptionen, på tlf. 70907080 eller på info@brolokke.dk.

Pris: 350 kr. pr. person.

Det kan I glæde jer til


Vores smagninger er krydret med gode historier fra vores brygmesters hverdag og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, mens vi gennemgår videnskaben bag ølbrygningen. Vores fokus er dog på fortællinger om de forskellige øl, ingredienserne, brygning og dens processer samt historien om hver øl.

Ud over smagningen og fortællingen om vores øl, vil I også komme med i maskinrummet og se, hvor Broløkkes øl brygges når I tages med på rundvisning i bryggeriet. Efter arrangementet er der mulighed for at købe Broløkkes øl og spiritus i gårdbutikken.