Herregårdsbryllup på Broløkke

Et magisk sted at fejre kærligheden

En dag du aldrig glemmer

Leder I efter et eventyrligt og romantisk sted, hvor I kan holde et uforglemmeligt herregårdsbryllup?

Vores store kostald har gennemgået en komplet renovering for at skabe de mest idylliske rammer for netop et bryllup. Med 12 meter til loftet og de gamle bjælker som går på tværs af hele det store lokale, i flot forening med en moderne indretning, er scenen sat for et gennemført og uforglemmeligt bryllup. Terrassen er indrettet med ildborde, bløde møbler og store parasoller, hvor gæster kan nyde udsigten over markerne og se solen gå ned over skoven.

Kostalden huser Broløkkes eget bryggeri og vores restaurant og bygningen har “state of the art” teknologi i form af både musik samt storskærm.

Vi har erfaringen og kreativiteten til at få dit drømmebryllup gennemført.

Kontakt os i dag og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Send os en mail: info@brolokke.dk

Grevens bryllupspakke

fra kr. 2.495,- pr. person


8 timers arrangement
  • Velkomst (husets champagne) med snacks
  • Blomsterarrangement til bordene
  • 4-retters sæsonmenu
  • Vin, øl & vand ad libitum 8 timer
  • Kaffe og sødt med en avec
  • Fri bar inkl. cocktails i 3 timer
  • Natmad

Arrangementet er gældende ved min. 35 personer i en varighed af 8 timer. Ønsker I at fortsætte festen udover de 8 timer, gør vi opmærksom på, at der beregnes et tillæg på kr. 1.250,- pr. time pr. tjener.

Herregårdsbryllup med vielse under åben himmel

Broløkke tilbyder de fineste muligheder

Langeland kan tilbyde mange forskellige kirker, der vil passe til ethvert brudepar. Der kan også arrangeres vielse på den nye træterrasse ud over søen.

Broløkke tilbyder gerne at tilrettelægge alt i planlægningen omkring den store dag.

Suite


Værelserne “Greven” og “Grevinden” er Broløkkes suiter og benyttes bl.a. som brude-suiter. Hvert værelse har et stort eksklusivt badeværelse og mellemgang, som også kan fungere som påklæderværelse.

Værelserne var Grevparets private gemakker.

Hold et weekendbryllup


Drømmer I om at have gæster til overnatning på Langeland, og samles om morgenbordet dagen efter – så lad os hjælpe med dette.

En sen brunch dagen efter er den perfekte afslutning på den store dag – og en fin mulighed for også at åbne gaver med gæsterne.