Konference på Broløkke

Konference på Broløkke

Masser af plads og muligheder for en fantastisk oplevelse

Moderne konferencer må godt ose af historie

At finde det bedste og mest unikke konferencested kan ind imellem føles som en uoverkommelig opgave – men nu behøver I ikke at lede længere.

Familien, der ejer dette historiske sted, har lagt mange kræfter i at skabe de skønneste og mest moderne rammer med historien som en smuk tone i det samlede billede.

Uanset om I ønsker at afholde et event i den gamle historiske hovedbygning, i den gamle jagtbygning Sneppehuset eller i den store renoverede kostald, så kan alle lokaler indrettes efter netop jeres ønsker og behov.

Overalt, hvor der kan etableres møder og konferencer, er der mulighed for at I kan benytte det nyest AV-udstyr, der findes på markedet.

Konference på Broløkke med mange mennesker set oppe fra

Find jeres næste konferencepakke

Kostalden

Den store gamle kostald er blevet gennemrenoveret, og står flot og moderne med plads til mere end 300 mennesker afhængig af arrangementet.

Lyden i den store sal er helt unik og perfekt afstemt med akustikdæmpende design i loft såvel som i indretning.

Der er etableret 2 reposer i hver ende. Under den ene repos findes Broløkkes bryggeri og under den anden er der et stort industrikøkken.

Kostaldens fine borddækning, klar til en konference
Den gamle del af herregården dækket op til konference

Den gamle del af herregården

Hovedhuset på Broløkke er fredet. Hvert rum fortæller en historie, og I vil opleve at træde ind i en tidslomme.

I hovedhuset findes en række stuer, hvor der kan etableres mødebord og AV-udstyr. Det er også her I finder restauranten.

Sneppehuset

Sneppehuset er en sidebygning til herregården. Huset kan rumme 40 spisende gæster. Her findes en stor stue til event samt værelser, badeværelse, køkken og egen terrasse med udsigt over søen. Hele huset kan lejes separat til arrangementer.

Sneppehusets fine stue
Logo af DanskeKonferencecentre.dk
Logo af Eventbutler
Logo af Optimeet