Kostalden

Perfekt til alle arrangementer – store som små

Kostalden – Broløkkes eventsal

Siden 2021 er den gamle kostald blevet gennemrenoveret. Alt indvendigt er enten blevet revet ned og genbrugt på en ny måde, eller restaureret som f.eks. de gamle bjælker, der stadig runder en smule for neden, der hvor køerne i tidernes morgen har stået og gnubbet sig.

Kvalitet og kompromisløs indretning

Velkommen til vores imponerende “Kostald”, der strækker sig over hele 800 kvadratmeter og kan rumme op til 400 spisende gæster. Disse lokaler er skabt til at imødekomme enhver begivenhed, fra intime private fester som fødselsdage og konfirmationer til større arrangementer såsom koncerter, bryllupper og andre events. Her forenes historiske rammer med moderne faciliteter for at skabe den perfekte ramme omkring jeres begivenhed.

Gennemtænkt
Gennemarbejdet
Gennemført

Kostalden er et sandt mesterværk af kvalitet og omhu. Her er der ikke gået på kompromis med noget som helst. Hver eneste detalje er nøje gennemtænkt og udført med en dedikation til perfektion. Fra den elegante indretning til de praktiske faciliteter er alt skabt med en enestående sans for kvalitet og stil. Det er et sted, hvor selv de mindste detaljer er blevet nøje overvejet for at sikre den ultimative oplevelse for vores gæster.

Alle selskabsmuligheder


Udover gulvpladsen byder Kostalden på to reposer – én ovenpå baren og den anden ovenpå Kostaldens køkken. Der er mulighed for at være henholdsvis ca. 50 mennesker på den ene repos og ca. 70 mennesker på den anden. Denne opdeling gør “Kostalden” ideel til både intime sammenkomster og større begivenheder. Begge reposer er udstyret med moderne faciliteter, herunder storskærme, der gør dem velegnede til konferencer, receptioner eller andre arrangementer, hvor visuel præsentation er nødvendig.

Disse selskabslokaler i Danmark er perfekte til enhver festlig lejlighed. Uanset om I har brug for lokaler med plads til en stor fest eller lokaler med plads til mange mennesker, så har vi de rette faciliteter. Vores lokaler kan tilpasses til at rumme bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, receptioner, barnedåb, polterabend og meget mere.

Er I på udkig efter lokaler med plads til mange, så er Kostalden også velegnet til koncerter og andre store events. Med vores fleksible indretning og moderne udstyr kan vi sikre, at jeres begivenhed bliver en uforglemmelig oplevelse.

Akustisk Perfektion

Lyden i vores store eventsal er en oplevelse i sig selv. Vi har skabt den perfekte akustik ved hjælp af akustikdæmpende design, både i loftet og i indretningen. Dette sikrer en behagelig lydoplevelse, uanset antallet af gæster. Ved musik og sang løftes det samlede lydbillede til nye højder, hvilket bidrager til en mindeværdig og behagelig atmosfære for både kunstnere og gæster.

State-of-the-Art AV-Udstyr

Vi har investeret i det nyeste high-end AV-udstyr, som er fast installeret i vores eventsal. Dette giver jer mulighed for enestående visuel præsentation med blandt andet en storskærm på imponerende 600 x 337 cm og en projektor med et kæmpestort lærred på 335 x 188 cm. Desuden kan der yderligere rulles to lærreder ned i siderne af salen, hver tilknyttet en projektor, hvilket giver mulighed for at skabe større og mindre rum i salen.

Fuldstændig Lydfleksibilitet

Vores avancerede lydmatrix sikrer fuld fleksibilitet i alle zoner af salen. Dette betyder, at alle lydkilder, såsom mikrofoner og baggrundsmusik under arrangementer, kan vælges frit og individuelt i hele salen. Dette giver jer mulighed for at tilpasse lyden efter jeres behov og skabe den perfekte lydoplevelse for alle gæster.

Broløkkes bryggeri & destilleri

Vores øl er brygget med nøje udvalgte råvarer. Broløkkes lokale basismalt går igennem i alle vores øltyper og vi er altid på udkig efter nye og spændende humlesorter.

Her på Langeland har vi den tid der skal til, for at brygge med ro og passion til håndværket.

Fra Broløkkes destilleri kan du nyde:

Vodka • Jagtbitter • Shores Brændevin • Gin
Mjød • Absint • Akvavit • Eau De Vie

Vi mener at man kan smage historiens vingesus og den ro, der er her på Langeland i vores produkter. Når vi destillerer, er det med hjertet fuld af gammeldags passion til godt håndværk.

I vores gårdbutik tilbyder vi smagsprøve inden du køber dit destillerede produkt med hjem.

Kostalden er handicapvenlig

Der kan skabes let adgang med en rampe for kørestole til den midterste del af salen, og der kan parkeres tæt på. I hver ende af salen er der etableret handicaptoiletter.

Har du andre ønsker til dit arrangement, er du altid velkommen til at kontakte Broløkke Herregård på info@brolokke.dk

Kurv

shopping-basket