
Restaurant 1758
Spis middag i de gamle stuer i Broløkkes Hovedhus
Smag på det lokale køkken
Tirsdagssuppe med brød i december til 95,-
D. 2. december 2025:
Kartoffel/Porre suppe med bacon og brød
D. 9. december 2025:
Minestronesuppe med focaccia brød
D. 16. december 2025:
Klassisk fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Restauranten bruger mest lokale råvarer fra Langeland, som vi supplerer med råvarer fra Fyn, Sydhavsøerne og de omkringliggende øer. Nogle lækre specialiteter henter vi i vores nabolande. Det kan f.eks. være trøfler fra Gotland eller kammuslinger fra Norge. Det hele krydres med en blanding af vores egne urter fra køkkenhaven og udsøgte krydderier fra den store verden.
Kort sagt – vi værner om den bedste kvalitet, vores lokale ophav, producenterne i baghaven og det gode håndværk.
Rigtig hjertelig velkommen!
Restaurantens åbningstider
Pr. 1. september har restauranten åben tirsdag til lørdag kl. 18.00-23.00
Køkkenet lukker kl. 21.00.
Menu
Vi serverer varm suppe med brød i Hovedhuset d. 2., 9. og 16. december til 95,-
Broløkkes køkken imødekommer alle former for allergener og specialkost. Kontakt os gerne for mere information.
3-retter kr. 395,-
Vinmenu kr. 395,-
5-retter kr. 585,-
Vinmenu kr. 585,-
Tilkøb
1 glas bobler
kr. 125,-
Kaviar, White Sturgeon 30 g.
kr. 450,-
Kaffe & sødt
kr. 125,-

Lokale råvarer er basen
I restauranten tager vi udgangspunkt i herregårdens ekstravagance. Det afspejles i vores kompromisløse tilgang til udvælgelsen og sammensætningen af råvarer. Vores gastronomiske filosofi tager afsæt i den klassiske franske kogekunst, der forenes med det ny nordiske grundsyn. Det bygger på at hente råvarer lokalt, anvende råvarer der er i sæson, samt at bruge naturen omkring os.





