Restaurant 1758
Når romantiske rammer og unik mad- og vinoplevelse går op i en højere enhed.
Smag på det lokale køkken
I Restaurant 1758 kan du smage på Langeland
Restauranten bruger mest lokale råvarer fra Langeland, som vi supplerer med råvarer fra Fyn, Sydhavsøerne og de omkringliggende øer. Nogle lækre specialiteter henter vi i vores nabolande. Det kan f.eks. være trøfler fra Gotland eller kammuslinger fra Norge. Det hele krydres med en blanding af vores egne urter fra køkkenhaven og udsøgte krydderier fra den store verden.
Kort sagt – vi værner om den bedste kvalitet, vores lokale ophav, producenterne i baghaven og det gode håndværk.
Rigtig hjertelig velkommen!
Restaurantens åbningstider
Tirsdag – lørdag fra kl. 18.00 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 22.00
Menu
Broløkkes køkken imødekommer alle former for allergener og specialkost. Kontakt os gerne for mere information.
3-retter kr. 495,-
Vinmenu kr. 495,-
5-retter kr. 685,-
Vinmenu kr. 685,-
Tilkøb
1 glas bobler
kr. 125,-
Kaviar, White Sturgeon 30 g.
kr. 450,-
Kaffe & sødt
kr. 125,-
Lokale råvarer er basen
I restauranten tager vi udgangspunkt i herregårdens ekstravagance. Det afspejles i vores kompromisløse tilgang til udvælgelsen og sammensætningen af råvarer. Vores gastronomiske filosofi tager afsæt i den klassiske franske kogekunst, der forenes med det ny nordiske grundsyn. Det bygger på at hente råvarer lokalt, anvende råvarer der er i sæson, samt at bruge naturen omkring os.