Rosé & skaldyr

Rosé og skaldyr på Broløkke Herregård

For anden gang, og som en ny tradition på Broløkke, inviterer herregården til rosé- og skaldyrsaften. Her vil I kunne nyde retter med nordiske skaldyr og fisk, samtidig med at I smager på den fantastiske rosévin fra Chateau Roubine, hvor ejeren, Valérie Rousselle, selv vil komme og præsentere vinene. For at sætte stemningen og skabe en uforglemmelig atmosfære har vi inviteret det passionerede duo, Clyb Solay, bestående af en DJ og en saxofonist, til at underholde jer.

Clyb Solay
Clyb Solay er en passioneret duo, bestående af en DJ og en saxofonist til at krydre numrene endnu mere og give dem en ny dybde. Ideen bag Clyb Solay er at kunne tilbyde den rette energi og den perfekte musik til alle slags arrangementer, hvor duoen spiller alt fra de gamle klassikere til nye hits til lækker lounge.

Menu

Vores køkkenchef og hans team vil endnu engang imponere med en overdådig middag. I kan se frem til skønne skaldyrs- og fiskeretter med friske råvare fra bl.a. Samsørøgeriet. Derudover kan I glæde jer til østersbar og så slutter vi aftenen af med croissanter med hummer- og rejesalat til natmad.

Rosé fra Chateau Roubine

Valérie Rousselle, ejeren af Chateau Roubine kommer til Broløkke Herregård fredag den 3. maj 2024 og vil på sin personlige og meget charmerende facon fortælle om sin livsopgave i Provence. Har man mødt Valérie glemmer man aldrig den uhyre sympatiske kvinde. Valérie har i 30 år ejet og udviklet et af de mest markante domainer i det Sydfranske Provence. Med stor dygtighed og entusiasme har Valérie moderniseret produktionen på gården og den er i dag hørende til blandt de bedste vine i området og som en naturlighed heraf klassificeret som Provence Cru Classé.      

Provence i det sydøstlige hjørne af Frankrig danner rammen for verdens største produktion af rosévine. De ca. 20.000 ha er beplantet med 13 druetyper, som er tilladt i de forskellige underappellationer i Provence, og her fremstilles alt lige fra mindre anerkendte vine til virkelig storslåede vine. Udover rosé støder man også på mindre mængder af ofte fremragende hvide og røde vine, som har deres helt egen stil.

Chateau Roubine ligger i den lille by Lorgues mellem Verdon-kløften og Middelhavet. Valérie Rousselle har siden 1994 drevet slottet, der kan dateres tilbage til 1400-tallet og dermed er et af Frankrigs ældste vinslotte. Det blev ophøjet til Cru Classé i 1955.

Rosé, skaldyr & skønhedssøvn

Fra. 1.995 pr. gæst – I kan glæde jer til:
  • Check in fra kl. 15.00
  • Velkomst med muserende rosé kl. 17.30 på terrassen
  • Broløkke byder velkommen 
  • Præsentation af rosévinene fra Chateau Roubine, af ejeren Valérie Rousselle
  • Overdådige skaldyrsretter og hertil rosévin
  • Clyb Solay – DJ og saxofonist sørger for god stemning
  • Natmad 
  • Overnatning i herregårdsværelse
  • Broløkkes morgenbuffet

Rosé & skaldyr uden overnatning

1.495 kr. pr. gæst – I kan glæde jer til:
  • Velkomst med muserende rosé kl. 17.30 på terrassen
  • Broløkke byder velkommen 
  • Præsentation af rosévinene fra Chateau Roubine, af ejeren Valérie Rousselle
  • Overdådige skaldyrsretter og hertil rosévin
  • Clyb Solay – DJ og saxofonist sørger for god stemning
  • Natmad