Om os

på gården

VORES VISION FOR HERREGÅRDEN OG FREMTIDEN

Historien om Broløkke

Den korte version

Broløkke omtales første gang i 1512. Herregården og dens jorde fungerede i mere end 245 år som lyst- og jagtslot og sommerresidens for et af Danmarks mægtigste grevskaber Ahlefeldt-Laurvig. I de historiske bygninger har grever, baroner og kongelige festet og hyldet jagtens glæder. Her skulle også H.C. Andersen, Paul Fischer og Karen Blixen m.fl. have fundet både kunstnerisk og åndeligt pusterum. Hovedbygningerne er opført i 1758, udbygget i 1873 og fredet i 1918.

Broløkke herregård

renoveringen

I 2021 bliver Broløkke Herregård købt af en familie, som ønsker at puste nyt liv til gården. Der er en vision om at skabe Danmarks smukkeste Herregård. Med hjælp fra nogle af landet dygtigste arkitekter og lokale håndværkere, er Broløkke Herregård så småt ved at forvandles til et magisk sted igen. Med stor respekt for eksisterende bygninger og landskab, udvikler og projekterer vi nu de nye bygningsfaciliteter samt nye have- og gårdrum, i de fornemme historiske rammer.

Hele gården bliver renoveret

med respekt for gårdens arkitektur

I midten af gårdspladsen

finder du vores nye have

den gamle kostald bliver

vores store eventsal

broløkke herregårdsbryggeri

er klar til at brygge til sep. 2022

Broløkke Herregård vil fungerer som hotel, hvor det er muligt at tage en overnatning i en af vores helt nye ferielejligheder eller i et af de historiske værelser. Ferielejlighederne er optimale hvis man er flere, og hvis man ønsker at benytte eget køkken. Disse kan man allerede nu booke, selvom vi bygger – Her har vi lavet en unik pakkeløsning så alle kan komme og følge med i processen.

I slut 2022 vil vores nyistandsatte eventsal stå klar. Vores mål med denne har været at skabe de mest optimale rammer, for private begivenheder, koncerter og konferencer. Det er også denne bygning som huser Broløkke Herregårdsbryggeri.

December 2022 påbegynder vi byggeriet af vores nye spa og wellness. Et spa som bliver integreret i den smukke natur vi har på Herregården.