Røgsauna

Midt i naturen ved Broløkke

Røgsauna

Broløkkes nye røgsauna danner rum for en ganske unik saunaoplevelse for dig og dine, som kun fås her på herregården, som det eneste sted i Danmark.

Den 200 år gamle træhytte var førhen en lettisk ammestue, men blev senere omdannet til røgsauna og i 2023 blev denne skilt omhyggeligt ad, transporteret til Broløkke for at blive genopført og står nu fint placeret på nok en af de smukkeste pletter på herregården – nemlig på bakken mellem træerne lige midt i naturen.

Røgsaunaen bliver langsomt tændt op med brænde i 6-10 timer, hvorefter den udluftes så alt røgen forlader saunaen. Herefter hældes der omhyggeligt vand på de glødende sten og varmen breder sig i rummet og du som gæst vil kunne mærke temperaturen stige for hver gang der hældes vand på stenene. Denne saunaoplevelse vil uden tvivl efterlade dig i en rolig sindstilstand, med en følelse af at du er blevet beriget af oplevelsen – vi glæder os til at bryde dig velkommen.


I 2025 åbner Broløkkes spa

Herregårdsspa

Spa- og wellnessbygningen er den sidste del af renoveringen af Broløkke Herregård, da spa’en skal bygges i en nyopført bygning, som er godkendt til disse forhold.

Spa ophold på herregård
Spa ophold på herregård

Spaophold med overnatning på Langeland

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold og koble fuldstændig af, kan du vælge at kombinere dit spa-ophold med en overnatning. På denne måde kan du nyde en hel dag i selvkærlighedens tegn, inden du giver dig hen til en dyb søvn i et af vores smukke herskabsværelser.

Broløkke Herregårds unikke placering på Langeland gør det muligt for dig at distancere dig fra en ræsende tilværelse og vågne op med en nyfunden ro i maven.

Kom tættere på hinanden med en spadag for 2 personer

En travl hverdag gør det svært for mange at pleje deres parforhold. Ofte er der ikke tid til en kærlig tosomhed, hvor man kun har øje for hinanden. Denne kontakt ønsker vi at genoprette på Broløkke Herregård.

Med et spaophold for to kan I dykke dybt ned i jeres parforhold og nyde hinanden på ny. Herregården danner det perfekte grundlag for romantik i uvante omgivelser. I kan eventuelt tage på picnic i de skønne omgivelser, tilbringe en lækker spadag sammen og slutte af med et glas champagne under stjernerne.