Romantisk ophold for to

Forkæl jer selv med et romantisk ophold for to på Broløkke Herregård

Nyd hinanden og den langelandske ro med dette romantiske ophold for to, med overnatning i et af herregårdens skønne værelser eller i en eksklusiv lejlighed. Med et romantisk weekendophold for to er det hele nøje tilrettelagt, så I kan slappe af og lade op til hverdagen begynder igen. I kan se frem til bobler og snacks på værelset ved ankomst. Om aftenen skal I nyde køkkenchefens 4-retters middag, efterfulgt af kaffe/te og petit four. Herefter vil vores bartender mixe Broløkkes signaturdrink til jer i baren. Efter en god nats søvn, i et af vores værelser, skal I starte dagen med Broløkkes morgenbuffet. Vi anbefaler jer en gåtur i den skønne langelandske natur og vejleder jer meget gerne til gode ruter i nærområdet.

På jeres værelse er der fri WIFI, bad & toilet, håndklæder, shampoo og bodywash fra det danske FRAMA, og når I ankommer, er der fri parkering på gårdspladsen, med mulighed for at oplade elbil.

Rigtig hjertelig velkommen


Romantisk ophold for to

Fra kr. 3.295,- for 2 personer


Romantisk ophold indeholder
  • Check in fra kl. 15.00
  • Bobler & gårdens snacks på værelset ved ankomst
  • 4-retters romantisk middag
  • Kaffe/te med petit four
  • Broløkkes signaturdrink i baren
  • Overnatning i et af Broløkkes herregårdsværelser med mulighed for opgradering
  • Broløkkes morgenbuffet mellem 08.00-10.00
  • Sen check ud kl. 12.00

Nærværende middag i historiske rammer

Under et romantisk weekendophold for 2 på herregården vil I kunne fordybe jer i hinanden under restaurantens dæmpede lysekroner og hyggelige indretning.

I Broløkkes restaurant vil I opleve velkendte smage i nye kombinationer. Vores køkken værner om god kvalitet, vores lokale ophav, producenterne i baghaven og det gode håndværk – og det kan smages i maden.

Oplev Langeland

Under et romantisk weekendophold på Broløkke Herregård kan I opleve det lokale, naturskønne Langeland.

På herregården tilbyder vi muligheden for et slag padeltennis på Broløkkes padelbane, en tur i vores røgsauna eller I kan leje cykler og tage på tur i Sydlangelands smukke natur.

Hvis I ønsker at komme lidt væk fra herregården, kan vi blandt andet anbefale en tur på vandet med fiskekutter. Her er der mulighed for at fiske, spise frokost på havet eller lade sig opsluge af det fynske øhavs frodige liv. I kan også tage en tur på den nærliggende golfbane og dedikere dagen til sjov indbyrdes konkurrence.

Mulighederne er mange på Langeland og vores reception glæder sig til at vejlede jer ved spørgsmål.