Romantisk ophold

Forkæl jer selv med et romantisk ophold for to på Broløkke Herregård

Nyd hinanden og den langelandske ro med dette romantiske ophold for to, hvor I kan vælge at overnatte i et af herregårdens skønne værelser eller i en eksklusiv lejlighed. Med et romantisk weekendophold for to er alt nøje tilrettelagt, så I kan slappe af og lade op til hverdagen begynder igen. Se frem til bobler og snacks på værelset ved ankomst. Om aftenen skal I nyde køkkenchefens 4-retters middag, efterfulgt af kaffe/te og petit four. Herefter vil vores bartender mixe Broløkkes signaturdrink til jer i baren. Efter en god nats søvn i et af vores værelser, starter I dagen med Broløkkes morgenbuffet. Vi anbefaler en gåtur i den skønne langelandske natur og vejleder jer gerne til gode ruter i nærområdet.

På jeres værelse er der fri WIFI, bad & toilet, håndklæder, shampoo og bodywash fra det danske FRAMA, og når I ankommer, er der fri parkering på gårdspladsen med mulighed for at oplade elbil. Dette romantiske weekendophold med overnatning er perfekt til en kærestetur med overnatning og sikrer en uforglemmelig kæreste getaway.

Leder I efter ideer til kærestetur, så er dette ophold ideelt. Forkæl jer selv med en kærestetur i Danmark og oplev den ultimative romantik og afslapning.

Rigtig hjertelig velkommen


VI GØR OPMÆKSOM PÅ, AT DER TIL OG MED D. 18. AUGUST 2024 SERVERES MIDDAG I KOSTALDEN OG IKKE I STUERNE I HOVEDHUSET. KOSTALDEN BLIVER DELT I TO, MED BISTRO I DEN ENE SIDE OG RESTAURANT I DEN ANDEN. 

Romantisk ophold for to

Fra kr. 3.295,- for 2 personer


Romantisk ophold indeholder
  • Check in fra kl. 15.00
  • Bobler & gårdens snacks på værelset ved ankomst
  • 4-retters romantisk middag
  • Kaffe/te med petit four
  • Broløkkes signaturdrink i baren
  • Overnatning i et af Broløkkes herregårdsværelser med mulighed for opgradering
  • Broløkkes morgenbuffet mellem 08.00-10.00
  • Sen check ud kl. 12.00

Nærværende middag i historiske rammer

Under et romantisk weekendophold for 2 på herregården vil I kunne fordybe jer i hinanden under restaurantens dæmpede lysekroner og hyggelige indretning. Dette romantiske ophold byder på en gastronomisk oplevelse i Broløkkes Restaurant 1758, hvor I vil opleve velkendte smage i nye kombinationer. Vores køkken værner om god kvalitet, vores lokale ophav, producenterne i baghaven og det gode håndværk – og det kan smages i maden.

Dette romantiske kæresteweekend ophold er perfekt til par, der ønsker en særlig og mindeværdig tid sammen. Nyd en romantisk weekend med overnatning, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab i de mest charmerende omgivelser.

Oplev Langeland

Under et romantisk weekendophold på Broløkke Herregård kan I opleve det lokale, naturskønne Langeland.

På herregården tilbyder vi muligheden for et slag padeltennis på Broløkkes padelbane, en tur i vores røgsauna eller I kan leje cykler og tage på tur i Sydlangelands smukke natur.

Hvis I ønsker at komme lidt væk fra herregården, kan vi blandt andet anbefale en tur på vandet med fiskekutter. Her er der mulighed for at fiske, spise frokost på havet eller lade sig opsluge af det fynske øhavs frodige liv. I kan også tage en tur på den nærliggende golfbane og dedikere dagen til sjov indbyrdes konkurrence.

Mulighederne er mange på Langeland og vores reception glæder sig til at vejlede jer ved spørgsmål.

Kurv

shopping-basket