Ø Festival – B2B

Din eksklusive partner under Ø Festival

Velkommen til Broløkke Herregård

– din eksklusive partner under Ø Festival på Langeland

Inviter dine kolleger, klienter eller forretningspartnere til en unik og uforglemmelig festivaloplevelse, hvor vi hjælper med rammerne til autentisk networking og at skabe minder sammen på Danmarks nye sommerfestival.

Vores smukke herregård tilbyder en professionel atmosfære, hvor du og dine gæster kan nyde festivalen på en helt særlig måde. Som en del af vores hotel og restaurant kan gæster bo hos os og få det bedste fra festivalen samtidig med at have en god seng at sove i, et forfriskende bad og ikke mindst god mad af de bedste lokale råvarer.

Broløkke Herregård er der hvor netværk og forretningslivet møder festivalens stemning og magi.

Vi tilbyder rammer hvor professionelle aktører kan dyrke fællesskabet, opleve festivalen og engagere sig i uformel networking, alt sammen i en afslappet atmosfære.

Oplev Ø Festival på Langeland med Broløkke Herregård – hvor forretning møder fornøjelse og relationer bliver dannet og styrket!

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at invitere forretningsforbindelser til Ø-Festival. Udfyld kontaktformularen eller send en mail til Sofie Amalie Hansen på: sah@h5.dk