Events på Broløkke

– I uge 30 under Ø Festival Langeland

Uge 30 er fyldt med oplevelser på Langeland og på Broløkke Herregård, i forbindelse med
Ø Festival Langeland – du er velkommen til alle events også selvom du ikke overnatter på herregården!

Billetter til nedenstående events frigives mandag d. 29/1-2024 kl. 10.00
Vi gør opmærksom på at der er et begrænset antal billetter til alle events

Broløkkes champagnebrunch

Torsdag d. 25.07.2024 • kl. 10.00 – 14.00

Hvilken bedre måde at starte dagen på, end at nyde en fantastisk champagnebrunch? 

Torsdag i uge 30 starter festivalprogrammet på pladsen i Rudkøbing og på Broløkke starter vi dagen på festlig manér med årets champagnebrunch. I vil blive budt velkommen med champagnetårn, kostalden og den sydvendte terrasse spilles op af DJ´en, imens vores kokke vil imponere jer med en overdådig brunch med 4 serveringer. Her skal I bl.a. nyde grillede jomfruhummere, østers, vafler med kaviar, pocherede æg m. sauce hollandaise og alt hvad der ellers hører sig til. 

Efter festlighederne, kører Broløkkes shuttlebus alle, som har købt festivalsophold på Broløkke inkl. partout billetter, direkte til festivalspladsen i Rudkøbing. 

Opsummeret vil din champagnebrunch bestå af en overdådig brunch, velsmagende velkomstchampagne, underholdning og minder for dig og dine.

Pris: 795,-

Sunset sauna & yoga

Tirsdag d. 23.07.2024 • kl. 20.30 – 22.00

Imens solen går ned bag de gulkalkede bygninger på herregården, afholdes dette enestående event, sunset sauna & yoga, i naturens ro. Eventet vil give dig mulighed for at koble af, forbinde dig til naturen og lade op. Efter yogaens powerfulde effekt, vil din krop blive gennemvarmet og restituere i Broløkkes røgsauna, hvor du bliver guidet igennem en gus-oplevelse ud over det sædvanlige. Der vil også være mulighed for kolde dyp i iskar, og efterfølgende serverer Broløkke sunde og delikate forfriskninger. 

Alle er velkomne til dette event uanset niveau indenfor yoga- og saunaverdenen. Eventet holdes eksklusivt for at skabe en unik oplevelse for alle vores gæster, hvorfor der kun udbydes et begrænset antal billetter.

Pris: 399,-

Broløkkes festivalsmiddag

Onsdag d. 24.07.2024 • 18.00

Kom i vaske ægte festivalshumør når Broløkke inviterer til en festlig og farverig festivalsmiddag! 

Køkkenchefen nyfortolker dine klassiske festivalsfavoritter og giver os alle en velsmagende 5-retters oplevelse ud over det sædvanlige, alt imens vores sommelier vil sable din champagne på den solfyldte og lune terrasse, og vores bartendere vil shake gårdens signaturcocktails til dig. 

I løbet af aftenen vil I blive underholdt når vi inviterer dygtige og inspirerende kunstnere indenfor. 

Vi garanterer, at I er helt klar til festival på pladsen i Rudkøbing dagen efter denne oplevelse. 

Opsummeret vil din aften bestå af eksklusiv 5-retters festivalsmiddag, underholdning og en fantastisk aften for dig og dine.

Pris: 795,-

Bryggeriet ølsmagning

Onsdag d. 24.07.2024 • kl. 15.00 – 16.30


Kom med bag hanerne og se hvor gårdens specialøl brygges når Broløkkes bryggeri inviterer til eksklusiv rundvisning og smagning. 

En kold pilsner fra køleskabet kan være fantastisk, men hvordan bliver en pilsner egentligt brygget? Hvilken humle kommer der i en IPA, og hvordan laver man den mørke malt i en Imperial Stout? Dette er bl.a. det, I kan forvente at blive klogere på under en ølsmagning på Broløkke. 

Derudover vil der være fokus på fortællinger om de forskellige øl, ingredienser, brygningen og historien om hver øl imens I smager jer frem til jeres favoritter, som naturligvis kan købes med hjem eller nydes i vores bistro.

Pris: 399,-

Morgensauna & meditation

Onsdag d. 24.07.2024 • kl. 08.00 – 09.30

Imens solen stille finder sin plads på himmelen, starter vi dagen med meditation, morgen ro og saunagus. Uden åben himmel, i den langelandske natur, sætter vi intentionen for dagen og giver dig mulighed for at skabe rum og ro inden i dig. Du vil blive guidet igennem meditationen af vores dygtige instruktør og efterfølgende venter der dig en enestående røgsaunagus-oplevelse. Vi afslutter morgenen sammen med en sund, energivende og let morgenmad. 

Alle er velkomne til dette event uanset niveau indenfor meditations- og saunaverdenen. Vi anbefaler at du medbringer notesbog til at nedskrive de tanker og ideer der måtte komme til dig undervejs. Eventet holdes eksklusivt for at skabe en unik oplevelse for alle vores gæster, hvorfor der kun udbydes et begrænset antal billetter.

Pris: 399,-

Mandagsgrill

Mandag d. 22.07.2024  • kl. 17.30

Når solen kaster sit varme skær over Broløkke, tænder vi op i grillen på den sydvendte terrasse og inviterer til mandagsgrill. 

Duften af dansk sommer vil sprede sig på terrassen, imens du nyder kombinationen mellem saftige grillmåltider og herregårdens charmerende omgivelser. 

Til vores grillaften vil du kunne nyde flere slags veltilberedt kød, en overdådig salatbuffet, friskbagt brød og selvfølgelig kold øl direkte fra bryggeriets kobbertanke.

Pris: 395,-
Halv pris på børn under 12 år.

Foredrag m. Cecilia Vanman – Ekspeditioner på kanten af verden

tirsdag d. 23.07.2024 • kl. 16.00 – 17.30

For eventyrer og havpattedyrbiolog Cecilia Vanman er vildmarken scene for et unikt arbejdsliv. I foredraget tager hun publikum med på filmekspeditioner i Arktis, til nærkontakt med hvaler og pingvinkolonier på Antarktis, på sejladser i storme med 16meter høje bølger og hun beskriver levende hvordan, det er at bevæge sig rundt, arbejde, leve og overleve i ekstrem natur, hvor der hverken er døre, vægge, veje, skibs- eller lufthavne. Vi kommer på ekspedition i en ubarmhjertig vildmark, hvor kulde, is, vind og vejr sætter rammerne for alt, hvad man foretager sig. Hvor naturen bliver et grænseløst rum og fin teltdug og en sovepose udgør en puppe-agtig tryghedszone for en kort hvilestund under en ekspedition. Og hvor overvældende, forheksende dyreliv og natur, som man både forelsker sig i og har ærefrygt for, påvirker det menneskelige sind. Både i felten og med blivende effekt, når man vender hjem til storbyen.

Cecilia Vanman har været forperson for Kvindelige Eventyreres Klub og hun er den første danske kvinde der er blevet optaget som Fellow i The Explorers Club – verdens mest prestigefyldte klub for opdagelsesrejsende og eventyrere.

Derudover er Cecilia lokal på Langeland og vi glæder os til at byde hende velkommen som foredragsholder på Broløkke Herregård.

Pris: 100,-

Ønsker du at være en del af Broløkkes frivilligteam til
Ø-Festival?

I uge 30 får vi på Broløkke brug for ekstra hænder til at servicere alle vores glade gæster på gården.

Dette er en unik mulighed for dig for at opleve Ø-festival som gæst, være en del af team-Broløkke for en uge samt muligheden for et festligt fællesskab med dine med-frivillige. 

Som frivillig på Broløkke får du partoutbillet til Ø-Festival, drinksbilletter, personaleforplejning på dine vagter, shuttlebus mellem Broløkke og festivalspladsen samt mulighed for at overnatte tæt på Broløkke. 

Vi søger frivillige indenfor områderne fotografering & videooptagelse, runnere & tjenere, rengøring & opvaskere. 

Lyder det som noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Kurv

shopping-basket