Sommerophold på herregården

Herregårdens sommerophold

Med et sommerophold på Broløkke får I kaffe & kage ved ankomst i Hovedhusets historiske stuer. I skal nyde aftenbuffet i Kostalden. Efter jeres middag vil vores bartender servere Broløkkes signaturdrink for jer, som I kan drikke på vores sydvendte terrasse. I kan se frem til en skøn overnatning i Skovfogedhuset, som er vores helt nye comfort værelser der blev færdige i maj 2024. Efter en skøn nats søvn, serverer vi Broløkkes morgenbuffet i hovedhuset fra kl. 08.00 – 10.00.

Da vi får mange spørgsmål omkring dette, gøres der særligt opmærksom på, at der ikke er TV på værelserne. Vi opfordrer til, at man nyder herregårdens skønne omgivelser og den langelandske natur – vi kommer gerne med vores anbefalinger hertil. Skulle I stadig ønske TV på værelset kan I opgradere til en af vores lejligheder, som alle er udstyre med B&O TV.

Sommerophold

kr. 2.240,- for 2 gæster

Sommerophold indeholder:

  • Check in fra kl. 15.00
  • Kaffe & kage i stuerne
  • Aftenbuffet i Kostalden
  • Broløkkes signaturdrink i baren
  • Overnatning i Skovfogedhuset
  • Broløkkes morgenbuffet mellem 08.00-10.00

Oplev Langeland

Alt er blevet grønt og naturen på Langeland er helt fantastisk.

Vi anbefaler at I besøger Bagenkop Havn, en gåtur ved de vilde heste eller at I ser solnedgangen fra en af Langelands smukke strande.

På Broløkke har vi eget bryggeri og tilbyder bl.a. ølsmagning som kan arrangeres i solen på vores sydvendte terrasse i Kostalden efter aftale.

Kurv

shopping-basket