Billede af fiskerkutter ved Langeland

Fisketur med kutter

Oplev naturen fra havet

Kom med på en fisketur

Hos Broløkke Herregård har vi indgået et samarbejde med M/S Amigo og M/S Neptun, som ligger i havnebyen Spodsbjerg på Langeland nær Fyn. Dette samarbejde gør det muligt for vores gæster at opleve det fynske øhav på tæt hold.

På en fisketur med kutter kan du nyde havets friske brus, eller give dig i kast med at fange en fisk. Det er som regel fladfisk, der bider på, men du kan også risikere at fange en torsk – så husk dit fisketegn!

Billede af fiskerbåd ved Langeland

En dag på vandet


Under et ophold på Broløkke Herregård har du mulighed for at komme lidt tættere på havets forunderlige natur ved at tage med på en fisketur med kutter.

Derfor skal du ud på en fisketur

Uanset om du ønsker at tage på fisketur alene eller med et lille selskab, er det muligt at arrangere det med os under dit ophold på Broløkke Herregård.

En fisketur med kutter er den perfekte måde at nyde naturen – en anderledes aktivitet, der kan bringe dig tættere på dine kære, samtidig med at I får et større indblik i Langelands smukke kystlinje.

Prisen på en fisketur med kutter varierer afhængigt af, hvor mange I er, såvel som hvor lang tid I ønsker, at fisketuren skal vare. I er velkomne til at kontakte os for at få mere at vide.

Rigtig god fornøjelse!


Tilmeld dig Broløkkes nyhedsmail, og følg med når der kommer nye ture og arrangementer