Kostalden / Festsalen

Arrangementer med historie, charme og lækker lyd i moderne teknologisk indretning


Hold dit næste arrangement i en kostald

Velkommen til Broløkkes moderne eventsal i gamle rammer med high-end AV-udstyr, der topper ethvert behov for den ultimative oplevelse.

Fra kostald til festsal


Siden 2021 er den gamle kostald blevet gennemrenoveret. Alt indvendigt er enten blevet revet ned og genbrugt på en ny måde, eller restaureret som f.eks. de gamle bjælker, der stadig runder en smule for neden, der hvor køerne i tidernes morgen har stået og gnubbet sig.

Kostalden havde stået tom i en årrække, og var meget træt at se på. Den nye ejer af Broløkke kunne dog se et stort potentiale i det holdbare murværk og de kraftige og lækre bjælker med patina. Derfor indledte ejer et samarbejde med nogle af landets dygtige arkitekter, som leverede en fantastisk løsning, der levede op til forventningerne om at opdaterer kostalden til en moderne eventsal, uden at gå på kompromis med historien og sjælen på herregården.

Lyden i festsalen


Lyden i den store sal er et kapitel for sig. Den er perfekt afstemt med akustikdæmpende design i loft såvel som i indretning. Stemningen ved de enkelte borde er hyggelig og afslappende, uanset om der er 10 eller 300 spisende gæster.

Ved sang og musik får det samlede lydbillede et løft, der gør hele oplevelsen behagelig og god for alle – artister såvel som gæster.

Det nyeste high-end AV-udstyr er fast etableret, og der er flere muligheder for visuel præsentation på f.eks. storskærm (600 x 337 cm) og projektor med kæmpe lærred (335 x 188 cm). I siderne af den store sal kan der rulles yderligere 2 lærreder ned, som hver er tilknyttet en projekter. På den måde kan der skabes større og mindre rum i salen.

Den samlede lydmatrix sikrer fuld fleksibilitet i alle zoner. Det betyder, at alle kilder, som. f.eks. mikrofon og baggrundsmusik ved arrangementer, kan vælges frit og individuelt i alle zoner.

Eventsalens utallige muligheder


En scene kan etableres ved præsentation eller koncert som vist på billedet. Det giver mulighed for koncert, taler-arrangement, højbord, præsentationer og meget mere.

Over bar og bryggeri i den ene ende af eventsalen er der etableret en repos, hvor der kan afholdes arrangement til ca. 50 spisende gæster.

I den anden ende af salen findes et stort industrikøkken, og ovenpå er der endnu en repos med plads til ca. 70 spisende gæster. På de 2 reposer er der også muligheder for storskærm med god lyd.

Salen kan indrettes med runde borde med hver 6 – 8 gæster. Derudover kan der opstilles stolerækker foran den mobile scene, og endelig kan salen fungere som stående reception, koncert og meget mere.

Broløkkes bryggeri


Bryggeriet og baren er en oplevelse i sig selv med de store kobbertønder og de ikoniske tappehaner. Et syn for enhver øl-entusiast og en flot gimmick til arrangementer.

Eventsalens tilstødende terrasse


Terrassen ved Kostaldens sydlige side har den skønneste udsigt over Langelands dejlige natur. Her er der forskellige typer terrassemøbler, hvor der er mulighed for at sidde med en dejlig frokost eller nyde et godt glas øl i loungemøbler ved ildborde. Terrassens størrelse indbyder også til reception ved både private og erhvervsmæssige arrangementer.

Handicapvenlig

Der kan skabes let adgang med en rampe for kørestole til den midterste del af salen, og der kan parkeres tæt på. I hver ende af salen er der etableret handicaptoiletter.

Har du andre ønsker til dit arrangement, er du altid velkommen til at kontakte Broløkke Herregård på info@brolokke.dk