Foredrag med Martin Bonde på Broløkke Herregård
D. 2. maj 2024
Hvad kroppen plejer – kan du ændre
Vi glæder os til, at byde jer velkommen til en indsigtsrig og givende aften på Broløkke, når vi har fornøjelsen af, at præsentere Martin Bonde Mogensen som vil tage jer igennem foredraget “hvad kroppen plejer – kan du ændre” som udspringer af hans nye bog med selvsamme titel.
Martin Bonde på Broløkke
695,- pr. person – I kan glæde jer til:
- Kl. 17.30:
Velkomst på terrassen med forfriskende juice baseret på en af Martins opskrifter. Der vil også være mulighed for at købe Martins inspirerende bøger. - Kl. 18.00- 19.30:
Nyd en sund og nærende 2-retters middaglavet i samråd mellem Martin og Broløkkes køkken. - Kl. 19.15:
Direktør Dennis Dahl fra Broløkke byder velkommen. - Kl. 19.30 – 21.00:
Martin Bonde vil holde et spændende foredrag, der vil inspirere og berige vores aften.
Hvad kroppen plejer – kan du ændre
Siden 2003 har Martin Bonde Mogensen arbejdet som kropsterapeut, haft +30.000 behandlinger, afholdt over 100 sundheds retreats i ind- og udland og været med til at skriver 7 bøger om kroppen og sundhed, og det er her, han gang på gang har mødt mennesker, der føler, at de har mistet styringen over deres liv.
Martin er ikke vokset op med rødbedebøffer, yoga og vandreture. Tværtimod. Som ung levede han et usundt liv og fra han var 17 til 23 år tog han 45 kg på og blev temmelig overvægtig. Hans egen historie handler om hvordan, at “den fede sømand” blev til en dedikeret sundhedsnørd og kropsterapeut.
Din fortid definerer ikke din fremtid, og det fantastiske er, at vi selv har muligheden for at tage styringen. Men det kræver bevidsthed om vores vaner og de valg der bevidst og ubevidst, styrer vores liv. Den såkaldte programmering. En programmering som for stort set alle er sket fra de var 0-7 år. Vi kan ændre den programmering med de rigtige værktøjer.
Menu
Med udgangspunkt i Martins principper har vores køkken i samråd med Martin sammensat en velsmagende og nærende 2-retters middag, som I skal nyde forud for foredraget med Martin.
Forret
Quinoa- & bønnesalat med cherrytomater, avocado, friske koriander, limesaft, agurk og olivenolie, serveret med en kokosmælkssuppe.
Hovedret
Bagt hvid fisk, hertil årstidens dampede grøntsager, samt asparges og broccoli.
Overnat på herregården
Fra kr. 895,-
Kombiner din foredragsoplevelse på Broløkke med en overnatning i herregårdens elegante rammer.