Foredrag med Martin Bonde på Broløkke Herregård

D. 2. maj 2024

Hvad kroppen plejer – kan du ændre

Vi glæder os til, at byde jer velkommen til en indsigtsrig og givende aften på Broløkke, når vi har fornøjelsen af, at præsentere Martin Bonde Mogensen som vil tage jer igennem foredraget “hvad kroppen plejer – kan du ændre” som udspringer af hans nye bog med selvsamme titel.

Aftenen vil byde på velkomstjuice, efter Martins opskrift, på den sydvendte terrasse med mulighed for at købe signerede bøger. Herefter skal I nyde en nærende og velsmagende 2-retters middag lavet i samråd mellem Martin og Broløkkes køkkenchef. Efterfulgt af det inspirerende foredrag “hvad kroppen plejer – kan du ændre”.

Hvad kroppen plejer – kan du ændre

Siden 2003 har Martin Bonde Mogensen arbejdet som kropsterapeut, haft +30.000 behandlinger, afholdt over 100 sundheds retreats i ind- og udland og været med til at skriver 7 bøger om kroppen og sundhed, og det er her, han gang på gang har mødt mennesker, der føler, at de har mistet styringen over deres liv. 

Martin er ikke vokset op med rødbedebøffer, yoga og vandreture. Tværtimod. Som ung levede han et usundt liv og fra han var 17 til 23 år tog han 45 kg på og blev temmelig overvægtig. Hans egen historie handler om hvordan, at “den fede sømand” blev til en dedikeret sundhedsnørd og kropsterapeut. 

Din fortid definerer ikke din fremtid, og det fantastiske er, at vi selv har muligheden for at tage styringen. Men det kræver bevidsthed om vores vaner og de valg der bevidst og ubevidst, styrer vores liv. Den såkaldte programmering. En programmering som for stort set alle er sket fra de var 0-7 år. Vi kan ændre den programmering med de rigtige værktøjer.

Martins nye bog ”Hvad kroppen plejer – kan du ændre” udkommer den 16. april. Foredraget tager udgangspunkt i bogen. 

Martin inviterer dig til at udforske en rejse mod forandring og personlig udvikling, der kræver forståelse og vedholdenhed. Det lyder svært, men det er nemmere end du tror. Du skal bare vide hvordan, og det kommer han ind på denne aften…

Martin Bonde Mogensen founder af B:A:M kropsterapi og det holistiske træningsunivers B:A:M Universe, og ejer af klinikken Kropsinstituttet.

Martin Bonde på Broløkke

695,- pr. person – I kan glæde jer til:

 • Kl. 17.30:
  Velkomst på terrassen med forfriskende juice baseret på en af Martins opskrifter. Der vil også være mulighed for at købe Martins inspirerende bøger.
 • Kl. 18.00- 19.30:
  Nyd en sund og nærende 2-retters middag.
 • Kl. 19.15:
  Dennis fra Broløkke byder velkommen.
 • Kl. 19.30 – 21.00:
  Martin Bonde vil holde et spændende foredrag, der vil inspirere og berige vores aften.

Menu

Med udgangspunkt i Martins principper har vores køkkenchef i samråd med Martin sammensat en velsmagende og nærende 2-retters middag, som I skal nyde forud for foredraget med Martin.

Forret
Quinoa- & bønnesalat med cherrytomater, avocado, friske koriander, limesaft, agurk og olivenolie, serveret med en kokosmælkssuppe.

Hovedret
Bagt hvid fisk, hertil årstidens dampede grøntsager, samt asparges og broccoli.

Overnat på herregården

Fra kr. 895,-

Kombiner din foredragsoplevelse på Broløkke med en overnatning i herregårdens elegante rammer.