For 3. gang byder vi Kropsinstituttet velkommen indenfor på Broløkke Herrehård, når de afholder mind and movement retreat.

Mind and movement med Kropsinstituttet

– På Broløkke Herregård

Mind and Movement Retreat

– En unik mulighed for at kombinere personlig og fysisk udvikling ud fra en holistisk tilgang

For 3. gang byder vi Kropsinstituttet velkommen indenfor på Broløkke Herregård, når de afholder mind and movement retreat.

Måske du skal med?

Krospinstituttet er udbyder af dette arrangement, hvorfor alle spørgsmål herom bedes rettes direkte til Kropsinstituttet.

Gennem B:A:M (Body All Mind) træning, meditation og nærende kost får du en dybdegående oplevelse, der ikke kun styrker dit velvære, men også transformerer dig som menneske.

B:A:M træning er en specialudviklet holistisk træningsform, der integrerer elementer fra yoga, mindfulness, styrketræning og mere, hvilket skaber forståelse for forbindelsen mellem krop, sind og psyke. B:A:M træning styrker fundamentet, forbedrer skelettet, led-bevægelse og muskulatur og sætter ældningsprocessen ned i tempo.

Under retreatet udforsker du også forskellige veje ind i meditation og lærer at implementere den i din dagligdag. Retreatet holdes her på Broløkke Herregård, i historiske rammer omgivet af natur og ro. Her nyder du gastronomisk mesterværk med lokale råvarer og får muligheden for at nulstille krop og sind i de naturskønne omgivelser.

Hvad kan du forvente at få ud af retreatet

  • Større forståelse for forbindelsen mellem det fysiske, mentale og psykiske
  • Et unikt program med B:A:M Training, meditation og sund kost
  • Dybdegående personlig udvikling
  • Nulstilling af krop og sind
  • Ro og nærvær med dig selv, i en berigende atmosfære

Tag et skridt mod fornyet energi og personlig udvikling.

Kurv

shopping-basket